Tel: 085-3033594 * Altijd een snelle reactie! (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

Videozuil voor een orgineel gastenboek

Videozuil, ook wel “wenspaal” of “videopaal” genoemd, is een digitaal gastenboek voor videoboodschappen van uw gasten. Gasten op bijvoorbeeld uw huwelijk, een reünie of een condoleance kunnen zeer eenvoudig een videoboodschap in de videozuil inspreken. Of het nu in een individueel of groepsverband is, de werking van de videopaal maakt het allemaal mogelijk. Door het gebruik van de videopaal wordt u na afloop verrast met een DVD of USB vol onvergetelijke wensen en herinneringen van uw familie, vrienden en/of kennissen. Uw gasten kunnen een onbeperkt aantal persoonlijke boodschappen achterlaten.

De videozuil heeft een eenvoudige bediening

De werking van dit digitale gastenboek is heel eenvoudig en dus een kleine moeite om een bericht achter te laten. Om uw gasten te motiveren een boodschap in te spreken, wordt de wenspaal op een aantrekkelijke, centrale plek in de kamer of zaal geplaatst. De zuil heeft een hoogte van circa 135 cm en is voorzien van een kantelbaar scherm. Het is zelfs voor bijvoorbeeld kleine kinderen of grote groepen mogelijk een boodschap in te spreken. Omdat het scherm van het gastenboek altijd actief is, valt de zuil snel op bij de gasten die langs lopen.

Het beeldscherm van de videozuil heeft een touch screen, wat het mogelijk maakt de videopaal door middel van aanraking te besturen. Wanneer de gast in beeld gaat staan, dan ziet hij/zij duidelijke instructies voor het starten en stoppen van de opname.

Videoboodschappen op DVD of USB

Zoals eerder genoemd worden alle videoboodschappen na afloop op DVD of USB gezet. Alle boodschappen worden achter elkaar afgespeeld en zijn van uitstekende kwaliteit. Om een speciale gelegenheid nog specialer te maken, is het zeker de moeite waard een videozuil te huren!

Prijzen:

Per dag

€50,00
DVD of USB van video's door SDC-Verhuur
€15,00
Feestartikelen op stok (optioneel)
€5,00
Filmopnamebordje (optioneel)
€5,00
 
Videozuil voor gastenboek

Wij bezorgen / versturen de producten door geheel Nederland en België.

De prijzen zijn inclusief 21% btw.