Videozuil voor een orgineel gastenboek

Videozuil, ook wel “wenspaal” of “videopaal” genoemd, is een digitaal gastenboek voor videoboodschappen van uw gasten. Gasten op bijvoorbeeld uw huwelijk, een reünie of een condoleance kunnen zeer eenvoudig een videoboodschap inspreken. Of het nu in een individueel of groepsverband is, de werking van de videopaal maakt het allemaal mogelijk. Door het gebruik van de paal wordt u na afloop verrast met een DVD of USB vol onvergetelijke wensen en herinneringen van uw familie, vrienden en/of kennissen. Uw gasten kunnen een onbeperkt aantal persoonlijke boodschappen achterlaten.

Schermafbeelding 2016-02-28 om 23.34.09

Eenvoudige bediening
De werking van dit digitale gastenboek is heel eenvoudig en dus een kleine moeite om een bericht achter te laten. Om uw gasten te motiveren een boodschap in te spreken, wordt de wenspaal op een aantrekkelijke, centrale plek in de kamer of zaal geplaatst. De zuil heeft een hoogte van circa 135 cm en is voorzien van een kantelbaar scherm. Het is zelfs voor bijvoorbeeld kleine kinderen of grote groepen mogelijk een boodschap in te spreken. Omdat het scherm van het gastenboek altijd actief is, valt de zuil snel op bij de gasten die langs lopen.

Het beeldscherm van de videozuil heeft een touch screen, wat het mogelijk maakt de videopaal door middel van aanraking te besturen. Wanneer de gast in beeld gaat staan, dan ziet hij/zij duidelijke instructies voor het starten en stoppen van de opname.

De videoboodschappen
Zoals eerder genoemd worden alle videoboodschappen na afloop op DVD of USB gezet. Alle boodschappen worden achter elkaar afgespeeld en zijn van uitstekende kwaliteit. Om een speciale gelegenheid nog specialer te maken, is het zeker de moeite waard een videozuil te huren!

Prijzen:

Per dag

€50,00
DVD van video's door SDC-Verhuur
€15,00
Feestartikelen op stok (optioneel)
€5,00
Filmopnamebordje (optioneel)
€5,00
 

Wij bezorgen / versturen de producten door geheel Nederland en België.

De prijzen zijn inclusief 21% btw.