Huur een Rookmachine en maak een mistig spektakel !

Deze rookmachine wordt op verschillende manieren worden ingezet. De rookmachine van SDC-Verhuur is al voor verschillende feestjes ingehuurd, van bedrijfsfeesten tot bruiloften. Vooral tijdens feesten en evenementen waar gedanst wordt, is deze rookmachine een mooie aanvulling en mooi te combineren met de geluidsinstallatie en discolampen.

Met de rookmachine worden de lichtbundels namelijk extra geaccentueerd. Ook creëer je een gezellige sfeer in de ruimte, waardoor je een echte discosfeer nabootst.

Werking Rookmachine

Deze te huren rookmachines maken gebruik van een speciaal soort rook. Je hebt hiervoor rookvloeistof nodig. Deze vloeistof stop je in de machine en wanneer je hem aanzet zal de rookmachine rook produceren. Door de rook over de dansvloer te blazen krijg je een sprookjesachtig effect, ideaal voor bijvoorbeeld dansvoorstellingen, of griezelfeestjes zoals Halloween. Ook geschikt voor andere themafeesten!

Naast feesten is de rookmachine ook te gebruiken bij bijvoorbeeld brandoefeningen.

Rookmachine

Prijzen:

Huurprijs incl. verzending (PostNL)

€23,00
Extra rook vloeistof 1 liter
€6,50

Huren of meer informatie?

7 dagen per week een snelle reactie

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)

Uw bericht (datum gebruik)

*U ontvangt de dit product minimaal 1 dag voor de gevraagde datum en dient de eerstvolgende werkdag na gebruik de het product aan ons te retourneren.

Wij bezorgen / versturen de producten door geheel Nederland en België.

De prijzen zijn inclusief 21% btw.