Tel: 085-3033594 * Altijd een snelle reactie! (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

Huur een Ricoh Theta s 360-graden camera

Een foto of video die de kijker het gevoel heeft dat hij er zelf bij is. Dat is wat je krijgt wanneer je de Ricoh Thetah S 360 graden camera gebruikt. De Theta S is voorzien van twee bolle lenzen die garant staan voor een Full HD video kwaliteit (14,5 megapixel). Dankzij de F2.0 lenzen en 12M CMOS sensors heeft Theta S geen moeite heeft met lagere lichtsterktes of tegenlicht. Andere 360-graden camera’s hebben hier vaak wat meer moeite mee.

Met het ingebouwde geheugen van 8 GB kunt u 25 minuten HD-video opnemen. Via de wifi remote control kunt u het opnemen starten en stoppen wanneer het uitkomt, zonder dat u zelf in beeld verschijnt.

Je bent er zelf bij!

Door de 360-graden opname, die je gewoon via Youtube kunt delen met kijkers, kan de kijker zelf bepalen welke richting hij of zij opkijkt. Met de muis kan de kijkrichting eenvoudig worden aangepast, waardoor je jezelf écht midden in het gebeuren waant. Hiermee roep je een sterker gevoel van verbondenheid en meer emotie bij de kijker op.

Een veelzijdige 360 camera

Plaats de Thetah S op een statief en gebruik deze camera als bron voor een livestream, zodat iedereen kan meegenieten van de gebeurtenissen terwijl ze gebeuren. Plaats de video online, of deel hem met betrokkenen voor een blijvende herinnering, die je terugvoert naar toen.

Gebruik 360-graden video voor promotie-doeleinden, bijvoorbeeld als sfeerimpressie in de horeca, wellness centra en het toerisme of voor open dagen bij onderwijsinstellingen. Registreer toneel- en theaterstukken of geniet van een sportwedstrijd alsof u zelf op de tribune zat. De waarde van 360-graden video wordt slechts beperkt door uw voorstellingsvermogen.

Prijzen:

Per dag
€30,00
terrasverwarming

Wij bezorgen / versturen de producten door geheel Nederland en België.

De prijzen zijn inclusief 21% btw.