Tel: 085-3033594 * Altijd een snelle reactie! (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

Huur een Polaroid camera voor uw huwelijk, verjaardag of evenement!

Huur Polaroid Snap

Huur Polaroid Snap camera

Instapmodel Polaroid direct klaar camera. Polaroid foto’s voorzien van sticker achterkant.

Huur Polaroid 300 camera

Huur Polaroid 300 camera

De Polaroid 300 snel en eenvoudig, retro en simpel  als u op uw  feestje direct foto’s wilt afdrukken.
Deze Polaroid camera werkt op batterijen.

Huur Polaroid z2300 camera

Huur Polaroid Z2300 camera

De Polaroid Z2300 is de meest populaire Polaroid camera. Het is een digitale direct klaar camera. Deze Polaroid camera wordt vaak gehuurd voor bruiloften en andere evenementen. De foto’s van de Polaroid Z2300 camera zijn eerst te bekijken op het scherm voordat u ze gaat afdrukken.

Huur Polaroid Z340 camera

Huur Polaroid OneStep+ camera

De Polaroid Originals OneStep+ is een analoge instant camera waarmee u de leukste momenten kunt vastleggen. De camera is geïnspireerd op de originele Polaroid OneStep camera uit 1983 maar is volledig geüpgraded naar hedendaagse behoeften. De camera beschikt over een hoge kwaliteit lens en een krachtige flitser om in elke situatie de mooiste foto’s te maken.  

Huur Fujifilm Instax 210 Camera

Huur Fujifilm Instax 300 Camera

De Polaroid FujiFilm Instax 300 is een snelle direct klaar camera. Deze camera is niet digitaal, maar er komen wel zeer snel grote foto’s uitrollen. Alle foto’s zijn voorzien van witrand onder en boven. De foto’s gaan middels een cassette in de camera.

Huur Polaroid Cube HD video camera

Huur Fujifilm Instax Square SQ10 Camera

Met de Fujifilm Instax Square SQ10 maak je de beste foto’s met mooie herinneringen. Deze camera schiet alleen maar foto’s, zoals je van een polaroidcamera bent gewend, in vierkante formaten. Perfect voor op je insta-feed (als je de beelden digitaliseert)