Huur een FotoBox – Photobooth gastenboek 

Wilt u tijdens uw huwelijk (bruiloft) of evenement dat uw gasten leuke foto’s van zich zelf kunnen maken?  Bij ons kunt u een kwalitatief hoogwaardige Photobooth.  Met deze compacte, snelle Fotobox zullen uw gasten hilarische momenten gaan beleven.

De Fotozuil is voorzien van een professionele spiegelreflexcamera inclusief sterke flitser. Deze hoge resolutie SLR-camera  maakt prachtige foto’s. Onze Photobooth is speciaal ontworpen voor verzending. Ze zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik en zien er mooi uit, ze zijn ook erg compact en hebben slechts 0,5 vierkante meter ruimte nodig.  Onze boxen zijn uitgerust met een grote SSD-harde schijf en bieden voldoende ruimte voor al uw foto’s.  

De Photbooth eenvoudige bediening

De werking van deze Photbooth is erg eenvoudig. U stop de stekker in het stopcontact en alles is meteen gebruiksklaar.  De bediening gaat eenvoudig via het touchsreen. U kunt ervoor kiezen om de foto’s met een externe Fotoprinter direct te laten afdrukken of u laat alles door ons digitaal later aan u versturen 

Bruiloftzuil, een digitaal videogastenboek, laat uw gasteb een videoboodschap inspreken

Prijzen:

Huurprijs incl. gratis verzending (op voorraad)

 
€95,00
USB met doorlopende al uw filmpjes  
€15,00
Filmpjes digitaal los nagestuurd (erg handig)  
€10,00
Feestartikelen op stok (erg leuk voor de gasten!).  
€5,00
Filmopnamebordje (erg leuk voor de gasten!)  
€5,00
 

Bestellen of meer Info

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht (datum gebruik)

makkelijk betalen
Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur