Tel: 085-3033594 * Altijd een snelle reactie! (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

Huur een PAw Patrol Skye Mascotte

Heeft u al kennisgemaakt met Skye? Skye is één van de zes heldhaftige puppy’s die samen met de jongen Ryder het reddingsteam Paw Patrol vormen. Een van de populairste van het stel is Skye. Als piloot van het stel houdt Skye vanuit haar helikopter het overzicht van de situatie. Samen met haar vrienden houdt ze Adventure Bay (Avonturenbaai) veilig voor iedereen.

Paw Patrol is in een paar jaar een enorm populaire serie geworden. Kinderen zijn dol op deze moedige hondjes en ook volwassenen kunnen vaak een gevoel van vertedering niet vermijden. De Skye Mascotte doet het dan ook enorm goed op kinderverjaardagen en andere familiefeesten.

Ze is echter ook heel goed inzetbaar bij andere (commerciële)gelegenheden. Wanneer Skye ergens verschijnt, bijvoorbeeld in een pretpark, bij een sportwedstrijd of een event, trekt ze meteen de aandacht van iedereen. Een bezoek van deze mascotte geeft een extra kleurrijk en feestelijk tintje aan elke gebeurtenis.
Zet de Skye mascotte in om extra publiek te trekken of ter promotie van uw product. Ook kunt u Skye laten flyeren of samplen. De kans is groot dat mensen eerder blijven staan bij Skye, dan bij een standaard promo-team. Wees trouwens voorbereid op heel veel verzoeken om samen op de foto te gaan.

Comfortabel
Wanneer u ervoor kiest om Skye in te zetten doet u dat om het resultaat. Maar ook belangrijk om te weten is dat het Paw Patrol Skye mascottepak is gemaakt van duurzaam FOAM materiaal. Daardoor is het pak lekker zacht en knuffelbaar. Ook is het pak relatief licht (maximaal 5 kilo), waardoor het comfortabel draagbaar is. Je hoeft niet bang te zijn tegen dingen op te lopen, bij het gezicht is een kijkgaas aangebracht, waardoor de drager van het pak –net als Skye in de serie- altijd het overzicht over de situatie behoudt.

Prijzen:

Per dag
€35,00
statafel

Wij bezorgen / versturen de producten door geheel Nederland en België.

De prijzen zijn inclusief 21% btw.