Bestellingen tijdens Coronavirus periode

 

Is het mogelijk om tijdens deze onzekere periode te bestellen?

Bestellen bij ons blijft gewoon mogelijk. Wij blijven gewoon 7 dagen per week bereikbaar voor u.

Is overdracht Coronavirus via pakketjes mogelijk?

Het coronavirus kan niet via pakketjes worden overgedragen. Het virus verspreidt zich alleen via mensen. Deze informatie is gebaseerd op de berichtgevingen vanuit het RIVM. Tevens worden al onze producten goed gereinigd voordat ze ingepakt worden. 

Bezorging pakketjes met POSTNL

Al onze pakketjes worden verstuurd middels PostNL.  PostNL heeft ook de nodige  maatregelen genomen, zodat er op een contactloze manier pakketjes bezorgd kunnen worden. De bezorger van PostNL tekent na toestemming van jou voor ontvangst, dit hoef jij dus niet meer te doen. Aan jou worden de laatste 3 cijfers van je legitimatiebewijs gevraagd. Deze worden door de bezorger genoteerd in het handtekeningenveld. Daarna zet de bezorger het pakketje neer en kan jij het mee naar binnen nemen

De bruiloft of het evenement gaat niet door of wordt verplaatst ? Wat dan?

Dit is natuurlijk nooit leuk voor jullie.  Wij adviseren om zo spoedig mogelijk met ons contact op te nemen.  (Wij blijven 7 dagen per week bereikbaar).  Wij bespreken dan samen met u de mogelijkheid.  Meestal wordt het feest verplaatst en zullen wij kosteloos de datum hierop aanpassen.

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van allerlei acties en nieuwe items in de verhuur.

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!