Tel: 085-3033594 * Altijd een snelle reactie! (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

Polaroid foto’s direct afdrukken vanaf je mobiel!

Met de FujiFilm Instax SP3 is het makkelijker dan ooit om een een foto direct af te drukken van je mobiel.
Ouderwetse instant camera’s zijn leuk, maar ook spannend: je weet namelijk pas ná het afdrukken of de foto er een beetje leuk uitziet. Wanneer je foto’s maakt met een digitale camera of smartphone kun je deze vaak pas na een tijd afdrukken.

De FujiFilm Instax SP3 is een handzame fotoprinter waarmee je foto’s van de smartphone direc kunt afdrukken. De SP3 biedt de snelheid van instant fotografie, maar dan zonder de onzekerheid of de foto er wel leuk uit gaat zien.
Gebruik je smartphone om foto’s te maken, kies de leukste en druk deze af. Het printen duurt slechts 13 seconden en is haast geruisloos.
De FujiFilm INstax SP3 heeft nog een aantal andere leuke features.

Zo kun je hem ook gebruiken om foto’s van Instagram, Facebook, Google Photo’s, flickr en dropbox te printen.
Daarnaast biedt de INstax SP3 diverse opties om je foto’s nog leuker te maken: voeg tekst toe, maak collages van verschillende foto’s, splits foto’s, voorzie je foto van een bronvermelding of speel met filters om kleur, belichting en scherpte te beïnvloeden.
De afdrukkwaliteit is verrassend scherp (381 dpi) doordat FujiFilm gebruik maakt van een nieuwe lasertechniek. Door pigment met laser te bewerken worden kleuren geprint die veel beter bestand zijn tegen veroudering. Verlies van scherpte of verkleuring zijn met de INstax SP3 verleden tijd.

De FujiFilm INstax SP3 is een klein apparaat met grootse mogelijkheden. Een perfecte tool om waardevolle momenten voor altijd vast te leggen.

Huur FujiFilm printer

Prijzen:

1 dag
€12,00
 Foto’s: per 10 vel: €11,00

Reserveren of meer informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)

Welke datum wilt u huren?

Uw bericht

Wij bezorgen / versturen de producten door geheel Nederland en België.

De prijzen zijn inclusief 21% btw.